Levering / Montage

Wij hanteren geen leveringskosten voor Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) en het Nederlandstalig deel van België. De levering vindt plaats op de begane grond achter de eerste deur!

Levering in België
Wij leveren en eventueel monteren ons meubilair in Belgie. Voor leveringen naar het Franstalige deel van België neem contact op via info@fskantoormeubiliar.nl of 0497-555394


Gemonteerd of ongemonteerd?
Een aantal producten (denk aan bureaus en vergadertafels) op onze webshop worden standaard ongemonteerd geleverd. Het monteren is met een beetje inzicht goed zelf te doen. Het is mogelijk om de producten door FS kantoormeubilair te laten monteren. Hiervoor rekenen wij 5% van het bruto verkoopbedrag excl. BTW, met een minimum van: € 50,00 euro.

Kiest u niet voor deze optie, dan wordt het product als "flatpack" bij u geleverd.


Wat is de levertijd van nieuw kantoormeubilair ?
Omdat wij met verschillende leveranciers werken kan de levertijd per product verschillen. Op de productpagina kunt u de verwachte levertijd vinden. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. In het algemeen; levering bij voorraad meubilair waarvan bestelling op werkdagen plaats vind leveren we binnen 5 tot 10 werkdagen. De levertijd geld als indicatie en niet als fatale termijn. Artikelen die op de internetpagina als “Niet op Voorraad” worden weergeven, hebben een algemene levertermijn van 14 tot 20 werkdagen.

Mocht het echt snel moeten bel ons zeker want we kunnen een levering altijd proberen te versnellen.

 

Retourbeleid en Garantie
Alles over ons retourbeleid en garantie leest u hier.